A B C Ç D E F G H I J K L M O Ö P R S Ş T Ü V W Y Z

Yumurtalar ve Omletler

 

Tarifi Paylaşan Üyemiz: ozlemcagin      Yükleme Tarihi: 09-03-2008

 

Kabuğuyla Haşlanmış Yumurta

YazdırYazdır      Arkadaşıma Gönder
Malzemeler: 4-5 adet Yumurta
 
Hazırlanışı: Çok basit gibi görünen yumurta haşlamanın da kuralları vardır. Eğer bunlar yerine getirilmezse yumurtanın sarısı bazen siyah, bazen kurşuni olur ve bazen de beyazı dışarı çıkar.

1. Çatlak olmayan yumurtaları seçiniz
2. Tam su iyice kaynarken içine yavaşca bırakınız. 8 veya 9 dakika haşlayıp hemen soğuk suya çıkarınız.
3. Üzerine tamamen soğuyuncaya kadar soğuk su akıtınız.

 
Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Ait Olduğu Yöre: Bilinmiyor
Toplam Puan: 0.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 0
Bu Tarifi Beğendiyseniz Lütfen Oy Verin:

Bu tarif için üylerimizin yorumları:


Sizde Yorum Gönderin:


Go to top