Mezeler
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 17-12-2012
|
|||||||
Kahvaltılık Ezme |
|||||||
|
|||||||
Malzemeler: | 1 su bardağı robotta iyice inceltilmiş ceviz içi 3-4 çorba kaşığı biber salçası ( domates salçası kullanmamanızı öneririm, zira özellikle beklediğinde acıkanın tadı çok acayip oluyor) 3-4 diş sarmısak ( sarmısağı ne kadar bol olursa okadar güzel oluyor ) 1 tatlı kaşığı acı pul biber ( arzu edenler için) 1tatlı kaşığı poy 1 tatlı kaşığı kişniş 1/2 tatlı kaşığı reyhan 1/2 tatlı kaşığı fesleğen 1/2 tatlı kaşığı karabiber zeytinyağı (ayçiçek, mısırözü yağı v.s) |
||||||
Hazırlanışı: | Malzemeler güzelce harmanlanır. Yağ miktarı arzuya göre ayarlanır. İdeal miktar, karışımın ekmek üstüne sürebilecek kıvama gelmesidir. Por baharatına çemen baharatı yada otuda denir |
||||||
Ait Olduğu Ülke: | Türkiye | ||||||
Ait Olduğu Yöre: | Bilinmiyor | ||||||
Toplam Puan: | 0.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 0 | ||||||
| |||||||
Bu tarif için üylerimizin yorumları: |
|||||||
Sizde Yorum Gönderin: |