Hamurişleri
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 17-09-2012
|
|||||||
Havuç Ve Elmalı Kek |
|||||||
|
|||||||
Malzemeler: | 3 yumurta 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 1 çay bardağı sıvıyağ 1 adet havuç 3 orta boy elma 1 çay bardağı kuru üzüm 1 su bardağı ceviz 1 tatlı kaşığı tarçın 1 er paket vanilya ve kabartma tozu |
||||||
Hazırlanışı: | Havuç ve elmaları ince minik doğrayın.3yumurta ve şekeri çırpın.Yağ,un,vanilya,kabartma tozu ve tarçını ekleyip tekrar çırpıp karıştırın.En son doğranmış elma ,havuç,üzüm ve cevizleri harcın içine ekeyip bir sıpatula yardımı ile karıştırıp yağlanmış kelepçeli kalıba yada ısıya dayanıklı fırın kabına boşaltın.160 dereceda ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Not:Bu tarifte havuç ve elmanın kesnlikle rendelenmemesi gerekli.Özelliklede elma rendelendiği zaman sulanıyor. |
||||||
Ait Olduğu Ülke: | Türkiye | ||||||
Ait Olduğu Yöre: | Bilinmiyor | ||||||
Toplam Puan: | 0.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 0 | ||||||
| |||||||
Bu tarif için üylerimizin yorumları: |
|||||||
Sizde Yorum Gönderin: |