Hamurişleri
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 18-04-2010
|
|||||||
Gallurikya |
|||||||
|
|||||||
Malzemeler: | 1 bardak un, biraz yag, ilik su ile bir hamur yapilir. 1 bardak HARNUP pekmezi 1/2 bardak su |
||||||
Hazırlanışı: | Hamurdan ufak parcalar koparilarak silindir seklinde cubuklar yapilarak sekil verilir ve hafif bastırılır. Pekmezle su bir tencerede kaynatilir.Icine hamur parcalari katilarak 15 - 20 dk kadar kaynatılmaya devam edilir. Not: Bu tada ulasmak icin mutlaka harnup pekmezi kullanin. Ilik veya soguk olarak yenmesi tavsiye edilir. |
||||||
Ait Olduğu Ülke: | KKTC | ||||||
Ait Olduğu Yöre: | Akdeniz | ||||||
Toplam Puan: | 0.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 0 | ||||||
| |||||||
Bu tarif için üylerimizin yorumları: |
|||||||
Sizde Yorum Gönderin: |