A B C Ç D E F G H I J K L M O Ö P R S Ş T Ü V W Y Z

Mezeler

 

Tarifi Paylaşan Üyemiz: ozlemcagin      Yükleme Tarihi: 18-04-2008

 

Çerkez Tavuğu

YazdırYazdır      Arkadaşıma Gönder
Malzemeler: 4 adet tavuk güğüsü yada bütün tavuk
6 dilim tost ekmeği
200gr.ceviz(çok ince ezilmiş)
4 diş sarmısak
1 su bardağı tavuk suyu
1 çay kaşığı pulbibier yada kırmızıbiber
Yarım çay kaşığı kişniş(olmazsa olmaz)
1 orta boy soğan
Tuz
 
Hazırlanışı: Öncelikle tavukları 1 soğanla birlikte iyice haşlayalım.Sonra pişen tavuk etlerini rondodan geçirelim.Ekmekleri ufalayıp, ceviz, tuz,kişniş,sarmısak(ezilmiş) ve tuvuk suyuyla iyice karıştıralım.Sıvıyağı bir tavada kızdırılır biber katılıp ocakdan alınır.Servis tabağına alınan yemeğimizin üzerine gezdirilir.
AFIYET OLSUN
 
Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Ait Olduğu Yöre: Bilinmiyor
Toplam Puan: 5.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 1
Bu Tarifi Beğendiyseniz Lütfen Oy Verin:

Bu tarif için üylerimizin yorumları:


Sizde Yorum Gönderin:


Go to top