A B C Ç D E F G H I J K L M O Ö P R S Ş T Ü V W Y Z

Tatlılar

 

Tarifi Paylaşan Üyemiz: ozlemcagin      Yükleme Tarihi: 24-03-2008

 

Portakallı Toplar(20-25 adet)

YazdırYazdır      Arkadaşıma Gönder
Malzemeler: 1 Adet Portalın Rendelenmiş Kabuğu
1 Çay Bardağı Süt
1 Çorba Kaşığı Kakao
3 Çorba Kaşığı Pudraşekeri
1 Paket Vanilya
100g Margarin
Bir Buçuk Paket Pötibör Bisküvi
Dövülmüş Fındık
File Badem
Toz Antepfıstığı
 
Hazırlanışı: Derin bir kasede portakal kabuğu,süt,kakao,pudraşekeri,vanilya ve eritilmiş margarini karıştırın. Pötibör bisküvileri ufalayıp içine ekleyin ve bütün malzemeyi elinizle yoğurun. Karışımdan parçalar koparıp yuvarlayın. Bu topları 3 bölüme ayırın. Bir kısmını fındığa,bir kısmını bademe ve geri kalanınıda antepfıstığına bulayın. Buzdolabında yarım saat dinlendirdikten sonra servis yapın.
 
Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Ait Olduğu Yöre: Bilinmiyor
Toplam Puan: 4.5 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 2
Bu Tarifi Beğendiyseniz Lütfen Oy Verin:

Bu tarif için üylerimizin yorumları:


Sizde Yorum Gönderin:


Go to top