A B C Ç D E F G H I J K L M O Ö P R S Ş T Ü V W Y Z

Et Yemekleri

 

Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin      Yükleme Tarihi: 12-03-2008

 

Fırında Bonfile

YazdırYazdır      Arkadaşıma Gönder
Malzemeler: 600gr bütün bonfile,
250 gr kaşar peyniri,
100 gr taze krema,
50 gr tane dövülmüş karabiber,
300 gr brokoli,
1500gr patates,
150 gr kırmızı biber,
tuz,
6cl kırmızı sekŞarap
 
Hazırlanışı: Bonfilenin orta kısmını yarıp, tohumlarını çıkardığınız kırmızı biberleri içerisine yerleştirin 6dilim kaşar peyniri kesip kalanını rendeleyin.

Dilimlenen kaşarları bonfilenin arasındaki biberlerin üzerine giydirin ve fırın ipiyle bonfileyi sıkıca bağlayın.

Patatesleri yıkayıp az suda haşlayın, suyu bitip pişen patateslere tuz, karabiber, rende kaşar, ezilmiş sarmısak ve taze kremayı ekleyip püre haline getirin.

Brokolileri buharda 4 dakika pişirin.

Bonfilenin her yanın ezilmiş biberle kaplayıp 5 dakika yağlı tavada kızartın.Şarabı üzerine dökün. Daha sonra önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 25 dakika pişirin. Çıkarıp dilimleyin ve buharda brokoli ve patates püresiyle servis edin.
 
Ait Olduğu Ülke: KKTC
Ait Olduğu Yöre: Kıbrıs
Toplam Puan: 0.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 0
Bu Tarifi Beğendiyseniz Lütfen Oy Verin:

Bu tarif için üylerimizin yorumları:


Sizde Yorum Gönderin:


Go to top