A B C Ç D E F G H I J K L M O Ö P R S Ş T Ü V W Y Z

Kümes Hayvanları

 

Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin      Yükleme Tarihi: 12-03-2008

 

Fırında Baharatlı Bıdırcın

YazdırYazdır      Arkadaşıma Gönder
Malzemeler: 2 Adet Bıldırcın
90 gr Risotto Pirinci
40 gr Balkabağı
Zeytinyağı
Tuz, Karabiber
Tavuksuyu
Taze Kekik
Acısso
Maydanoz,Fesleğen,Sarımsak
 
Hazırlanışı: Bıldırcınlara zeytinyağı, taze kekik, acısso, tuz ve karabiber sürün. Fırına sürün. 200 derecede 10 dak pişirin. Risotto pirincini ince doğranmış soğan, beyazŞarap, tavuk suyu ile haşlayın. Balkabağı ekleyin. 5 dakikada pilav haline getirin. Bıldırcınları düz tabaklara alarak risotto ile birlikte servis yapın. Az yağlı ve lezzetli bir kuş türü olan bıldırcın, tam bir kış meyvası balkabağı ile yapılmış risotto ile birleşinceŞık, doyurucu ve sağlıklı bir yemek çıkıyor ortaya.
 
Ait Olduğu Ülke: KKTC
Ait Olduğu Yöre: Kıbrıs
Toplam Puan: 2.3 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 3
Bu Tarifi Beğendiyseniz Lütfen Oy Verin:

Bu tarif için üylerimizin yorumları:


Sizde Yorum Gönderin:


Go to top