Yumurtalar ve Omletler
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 09-03-2008 |
||
Sucuklu Yumurta | ||
Malzemeler: | 250g derisi çıkarılımış ince doğranmış sucuk. 2 kahve fincanı su 8 adet yumurta |
|
Hazırlanışı: | Not: Gerek pastırma, gerek sucukta yeterli derecede yağ vardır. Su ile kaynayınca hem yumuşar hem yağını dışarı verir ve hafif olur. 1. Yumurtayı pişireceğiniz sahana veya küçük birtepsiye sucukları yayınız. 2. Suyu koyunuz. Ağzını kapatıp suyun yarısını çekinceye kadar 3-4 dakika kaynatınız. 3. Sonra yumurtaları muntazam kırıp, ağzı kapalı olarak beyazları hafif pişinceye kadar 3-4 dakika pişirip servis yapınız Afiyet olsun. |
|
Ait Olduğu Ülke: | Türkiye | |
Ait Olduğu Yöre: | Bilinmiyor | |