Yumurtalar ve Omletler
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 09-03-2008 |
||
Kabuğuyla Haşlanmış Yumurta | ||
Malzemeler: | 4-5 adet Yumurta | |
Hazırlanışı: | Çok basit gibi görünen yumurta haşlamanın da kuralları vardır. Eğer bunlar yerine getirilmezse yumurtanın sarısı bazen siyah, bazen kurşuni olur ve bazen de beyazı dışarı çıkar. 1. Çatlak olmayan yumurtaları seçiniz 2. Tam su iyice kaynarken içine yavaşca bırakınız. 8 veya 9 dakika haşlayıp hemen soğuk suya çıkarınız. 3. Üzerine tamamen soğuyuncaya kadar soğuk su akıtınız. |
|
Ait Olduğu Ülke: | Türkiye | |
Ait Olduğu Yöre: | Bilinmiyor | |