Balıklar ve Deniz Ürünleri
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 04-03-2008 |
||
Soslu Somon | ||
Malzemeler: | Somon Fileto 1 adet limon 2 adet biber 1 adet soğan 2 yemek kaşığı un 1 çay bardağı krema Az miktarda margarin ve sıvı yağ |
|
Hazırlanışı: | Filetoları tuz, biber ve yarım limon suyunda marine ettikten sonra sıvı yağda 5 dakika her iki tarafını da kızartın. Kızaran balıkları tavadan alın. Tavaya sırayla az miktarda margarin, ince doğranmış soğan ve un ekleyerek karıştırın. Daha sonra krema ve limonun diğer yarısını da ekleyerek birkaç dakika pişirin. Pişitikten sonra karışımı balıkların üzerinde gezdirerek servis yapabilirsiniz. Afiyet Olsun. |
|
Ait Olduğu Ülke: | Norveç | |
Ait Olduğu Yöre: | Bilinmiyor | |