Tatlılar
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 24-03-2008 |
||
Portakallı Toplar(20-25 adet) | ||
Malzemeler: | 1 Adet Portalın Rendelenmiş Kabuğu 1 Çay Bardağı Süt 1 Çorba Kaşığı Kakao 3 Çorba Kaşığı Pudraşekeri 1 Paket Vanilya 100g Margarin Bir Buçuk Paket Pötibör Bisküvi Dövülmüş Fındık File Badem Toz Antepfıstığı |
|
Hazırlanışı: | Derin bir kasede portakal kabuğu,süt,kakao,pudraşekeri,vanilya ve eritilmiş margarini karıştırın. Pötibör bisküvileri ufalayıp içine ekleyin ve bütün malzemeyi elinizle yoğurun. Karışımdan parçalar koparıp yuvarlayın. Bu topları 3 bölüme ayırın. Bir kısmını fındığa,bir kısmını bademe ve geri kalanınıda antepfıstığına bulayın. Buzdolabında yarım saat dinlendirdikten sonra servis yapın. | |
Ait Olduğu Ülke: | Türkiye | |
Ait Olduğu Yöre: | Bilinmiyor | |