Et Yemekleri
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 25-05-2014
|
|||||||
Kuzu Tandır |
|||||||
|
|||||||
Malzemeler: | 120gr Kuzu Kol Eti (Kişi Başı) 500gr Döş Yağı 10gr Kaya Tuzu 150gr Su |
||||||
Hazırlanışı: | Bir tepsinin içerisine etleri dizip, üzerine tuzu, ardından döş yağını ve suyunu koyup, 300 derecelik fırına verip kızartıyoruz. Daha sonra başka bir kaba alıp ağzını alüminyum folyo ile kapatıp, yine 300 derecelik fırında 2.5 saat süre ile pişiriyoruz. Afiyet Olsun |
||||||
Ait Olduğu Ülke: | Türkiye | ||||||
Ait Olduğu Yöre: | Bilinmiyor | ||||||
Toplam Puan: | 0.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 0 | ||||||
| |||||||
Bu tarif için üylerimizin yorumları: |
|||||||
Yorum 1: |
| ||||||
Sizde Yorum Gönderin: |