A B C Ç D E F G H I J K L M O Ö P R S Ş T Ü V W Y Z

Soslar

 

Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin      Yükleme Tarihi: 15-09-2013

 

Fransız Usulü Tereyağı (Biftek için)

YazdırYazdır      Arkadaşıma Gönder
Malzemeler: 1 çubuk tuzsuz tereyağı (50gr)
1.5 yemek kaşığı maydanoz, doğranmış
1/2 çay kaşığı sarımsak, kıyılmış
1 çay kaşığı arpacık soğan, kıyılmış
Taze beyaz toz biber
Taze limon
Tuz
 
Hazırlanışı: Tereyağını oda sıcaklığında yumuşatın.
Havan içerisine sarmısak, arpacık soğanı ve maydanozu koyup iyice ezin. Aromaları iyice birbirine geçmeli.

Tereyağını bir karıştırma kabına koyun ve spatula ile yayın. Havanda ezdiğiniz karışımı ekleyin, birkaç damla limon suyu, bir tutam tuz ve bir tutuam taze çekilmiş beyaz biberi ekleyip, iyice karıştırın.

Karışımı fırın kağıdına 2.5cm çapında sarıp, dolapta soğutun.

 
Ait Olduğu Ülke: Fransa
Ait Olduğu Yöre: Bilinmiyor
Toplam Puan: 0.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 0
Bu Tarifi Beğendiyseniz Lütfen Oy Verin:

Bu tarif için üylerimizin yorumları:


Sizde Yorum Gönderin:


Lütfen Aşağıdaki Resmi Tamamlayınız:

Go to top