A B C Ç D E F G H I J K L M O Ö P R S Ş T Ü V W Y Z

Çorbalar

 

Tarifi Paylaşan Üyemiz: ozlemcagin      Yükleme Tarihi: 01-08-2012

 

Andoloz Çorbası

YazdırYazdır      Arkadaşıma Gönder
Malzemeler: Yarım çay bardağı haşlanmış pirinç
1 çorba kaşığı margarin
2 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı salça
1 tutam maydanoz
5 su bardağı su
tuz , karabiber
 
Hazırlanışı: Tencereye margarini koyup eritin.
Unu ilave ederek bir süre kavurun, salçayı ekleyerek karıştırmaya devam edin.5 bardak su katıp kaynatın.
Kaynayan suyun içine haşlanmış pirinci, tuzu, karabiberi ilave ederek karıştırın.Bir taşım kaynatın eğer kıvamı yoğun olursa bir miktar daha su eklenebilir.Ocakdan alınıp üzerine maydanozlar serpilir.Basit ama lezzetli bir çorba.Daha vitaminli ve lezzetli olması istenirse normal su ile yarı yarıya tavuk suyuda kullanılabilir.
Afiyet olsun…
 
Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Ait Olduğu Yöre: Bilinmiyor
Toplam Puan: 0.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 0
Bu Tarifi Beğendiyseniz Lütfen Oy Verin:

Bu tarif için üylerimizin yorumları:


Sizde Yorum Gönderin:


Lütfen Aşağıdaki Resmi Tamamlayınız:

Go to top