A B C Ç D E F G H I J K L M O Ö P R S Ş T Ü V W Y Z

Et Yemekleri

 

Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin      Yükleme Tarihi: 17-08-2008

 

Fırın Kebabı

YazdırYazdır      Arkadaşıma Gönder
Malzemeler: 4 Kişilik
4 Parça Kuzu But, Boyun Veya Sırt
4 Parça Orta Boy Patates
Tuz
Kekik
Karabiber
4 Adet Kuru Defne Yaprağı
Su
 
Hazırlanışı: Etlermizi ve patateslerimizi çelik bır sini içerisine koyalım, üzerine tuz, kekik, az karabiber ekleyelim. Daha sonra aralara defneyaprağını koyalım ve etin yarısına kadar geleçek şekilde su ekleyelim.
Üzerını folyo ile kapatalım.
Önceden yakılıp hazırlanmış olan toprak fırında 4 ile 6 saat arası pişirip soğan yoğurt ve salata ile servis edilir.
Afiyet olsun
 
Ait Olduğu Ülke: KKTC
Ait Olduğu Yöre: Kıbrıs
Toplam Puan: 4.8 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 6
Bu Tarifi Beğendiyseniz Lütfen Oy Verin:

Bu tarif için üylerimizin yorumları:

Yorum 1:
Gönderen: Kıprıslı18-08-2008

Kıbrısın en güzel yemeği.


Yorum 2:
Gönderen: cagin10-09-2012

Çok güzel bir kebab, ama et kokmamalı. soğuk bir bira ile harika gider. Birde golyandrolu salata olmalı yanında.



Sizde Yorum Gönderin:


Lütfen Aşağıdaki Resmi Tamamlayınız:

Go to top