A B C Ç D E F G H I J K L M O Ö P R S Ş T Ü V W Y Z

Mezeler

 

Tarifi Paylaşan Üyemiz: ozlemcagin      Yükleme Tarihi: 08-08-2008

 

Sarmısaklı Ekmek

YazdırYazdır      Arkadaşıma Gönder
Malzemeler: 5 diş sarmısak
2 yemek kaşığı tereyağı
1 adet ekmek
Dereotu
Bir tutam tuz
 
Hazırlanışı: Bir bütün ekmeği dilimleyin.Oda sıcaklığında yumuşamış tereyağını, tuzu, dövülmüş sarmısağı ve ince kıyılmış dereotunu karıştırıp macun haline getirin. Ekmek dilimlerinin üzerine bolca bu karışımdan sürüp tepsiye dizin.Önceden ısıtılmış fırına sürün.Sıcak fırında 5-6 dakika tuttuğunuz ekmekleri çıkarın. Sıcak sıcak servis yapın.
 
Ait Olduğu Ülke: Italya
Ait Olduğu Yöre: Akdeniz
Toplam Puan: 3.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 1
Bu Tarifi Beğendiyseniz Lütfen Oy Verin:

Bu tarif için üylerimizin yorumları:


Sizde Yorum Gönderin:


Lütfen Aşağıdaki Resmi Tamamlayınız:

Go to top