A B C Ç D E F G H I J K L M O Ö P R S Ş T Ü V W Y Z

Balıklar ve Deniz Ürünleri

 

Tarifi Paylaşan Üyemiz: ozlemcagin      Yükleme Tarihi: 05-05-2008

 

Fırında Levrek

YazdırYazdır      Arkadaşıma Gönder
Malzemeler: 4 adet levrek
3 adet patates
3-4 adet havuç
1 adet limon
2 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz
 
Hazırlanışı: Balıkları temizleyin, yıkayın ve tuzlayın. Birkaç yerinden bıçakla kesikler atın. Fırın tepsisine yağlı kağıt açın. Balıkları yumurta fırçasıyla yağlayın ve tepsiye dizin. Patatesleri ve havuçları soyun, halka halka dilimleyin. Bir kaba koyun, üzerine bir çorba kaşığı sıvı yağ koyun ve karıştırın. Limonu yıkayın ve ince ince dilimleyin. Bütün sebzeleri balıkların arasına yerleştirin. Tepsiyi sıcak fırına sürün ve 200 derecede pişirin. Yanında salatayla birlikte servis yapın.
 
Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Ait Olduğu Yöre: Bilinmiyor
Toplam Puan: 0.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 0
Bu Tarifi Beğendiyseniz Lütfen Oy Verin:

Bu tarif için üylerimizin yorumları:


Sizde Yorum Gönderin:


Lütfen Aşağıdaki Resmi Tamamlayınız:

Go to top