A B C Ç D E F G H I J K L M O Ö P R S Ş T Ü V W Y Z

Mezeler

 

Tarifi Paylaşan Üyemiz: ozlemcagin      Yükleme Tarihi: 19-03-2008

 

Sarımsaklı Havuç

YazdırYazdır      Arkadaşıma Gönder
Malzemeler: 6 Adet havuç
7 Diş sarımsak(ince doğranmış)
1 Fincan sıvıyağ
Tuz
Isteğe bağlı Acı Pul Biber

 
Hazırlanışı: Havuçlar ince yuvarlak dilimler şeklinde doğranır. Havuçlar ve sarımsaklar bir tencerede az su ile yumuşayınca kadar pişirilir.Pişip suyunu iyice çekince sıvıyağ ve tuz eklenerek bir süre kavrulurlar. Kavrulan havuçlar servis tabağına alınarak ister sade ister yanında bir miktar yoğurt ile sıcak yada soğuk servis yapılır.
 
Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Ait Olduğu Yöre: Bilinmiyor
Toplam Puan: 5.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 1
Bu Tarifi Beğendiyseniz Lütfen Oy Verin:

Bu tarif için üylerimizin yorumları:


Sizde Yorum Gönderin:


Lütfen Aşağıdaki Resmi Tamamlayınız:

Go to top