A B C Ç D E F G H I J K L M O Ö P R S Ş T Ü V W Y Z

Kümes Hayvanları

 

Tarifi Paylaşan Üyemiz: ozlemcagin      Yükleme Tarihi: 12-03-2008

 

Terbiyeli Çıtır Pane Harçlı Tavuk Göğsü

YazdırYazdır      Arkadaşıma Gönder
Malzemeler: 6 Parça Ince Dilimlenmiş Tavuk Göğüs Fileto
1 Paket Çıtır Pane Harcı
1 Çay Bardağı Süt
1 Paket Vanilya
1 Yumurtanın Sarısı
2 diş sarımsak
İsteğe göre acı kırmızıbiber
Kızartmak Için Sıvı yağ
 
Hazırlanışı: Tavuk filetolar yıkanır. Süt,yumurta,vanilya,ezilmiş sarımsaklar ve biber karıştırılır bir sos elde edilir. Tavuk filetolar bu sosun içine koyulur. En az 2-3 saat bu sosda bekletilir. Istenildiği zaman filetolar sosdan alınıp pane harcına bulanarak kızgın yağda kızartılıp sıcak servis yapılır.

NOT:Filetolar ne kadar çok sosda bekletilirse o kadar daha lezzetli oluyor.Birde filetoların ince olması kızartırken içinin iyi pişmesi açısından önemli.
 
Ait Olduğu Ülke: Türkiye
Ait Olduğu Yöre: Bilinmiyor
Toplam Puan: 2.7 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 109
Bu Tarifi Beğendiyseniz Lütfen Oy Verin:

Bu tarif için üylerimizin yorumları:

Yorum 1:
Gönderen: HELEN27-08-2010

BU TARıF GÜZEL AMA BEN DENEDıM TAVUKLAR Çığ KALIYO ÖNCE BıRAZ KIZARTTIRDIKTAN SONRA SOSUN ıÇıNE KONUP TEKRAR KIZARMALI BENCE AFıYET OLSUN


Yorum 2:
Gönderen: gül04-04-2011

bende denicem güzel bir tavuk çeşidi göğüs eti olduğu için kuruolmayacaktır


Yorum 3:
Gönderen: cagin10-09-2012

Çok güzel bir tarif. Çok lezzetli, tavsiye ederim


Yorum 4:
Gönderen: yeni gurme20-01-2014

marine ettik. akşam görücez bakalım


Yorum 5:
Gönderen: fatoş özyut12-02-2014

yapacağım şimdi :)


Yorum 6:
Gönderen: Tuğçe kdk15-03-2017

Kesinlikle mükemmel bir tarif karşılaştığım ve yapmaya başladığımdan beri dışardan yiyemiyorum artık midem almıyor teşekkürler ?



Sizde Yorum Gönderin:


Lütfen Aşağıdaki Resmi Tamamlayınız:

Go to top