Makarnalar
Tarifi Paylaşan Üyemiz: gurhancagin Yükleme Tarihi: 06-04-2014
|
|||||||
Pappardelle alla Bolognese |
|||||||
|
|||||||
Malzemeler: | 250gr Pappardelle alla Bolognese 100gr Porçini Mantarı 100gr Kültür Mantarı 100gr Bal Mantarı (Armillaria) 1 diş Sarmısak 40gr Extra Virgin Zeytin Yağı 60gr Permesan Peyniri 2gr Kekik 20gr Mercanköşk 20gr Maydanoz 30gr Soğan Tuz ve Karabiber |
||||||
Hazırlanışı: | Yağı büyük bir tavada ısıtın, ve ince doğranmış soğanı kızartın. Sarmısağı bütün olarak ekleyin. Üzerine ince doğranmış Mantarları ekleyin. 4-5 dk pişirdikten sonra tuz ve biber ile çeşinilendirip, sarmısağı çıkartın. Maydanoz doğrayın ve diğer baharatlarla birlikte karışıma ekleyin. Tavayı ocaktan alın. Pappardelle alla Bolognese tuzlu suda Al Dante olana kadar haşlayın. Daha Sonra Suyunu süzüp Pappardelle alla Bolognese'i tavadaki karışıma ekleyip ateşte 1-2 dk karıştırın. Üzerine Parmesan peyniri ekleyerek servis yapın. |
||||||
Ait Olduğu Ülke: | İtalya | ||||||
Ait Olduğu Yöre: | Akdeniz | ||||||
Toplam Puan: | 0.0 Bu Tarife Oy Veren Kişi Sayısı: 0 | ||||||
| |||||||
Bu tarif için üylerimizin yorumları: |
|||||||
Sizde Yorum Gönderin: |